HANDELSBETINGELSER

LE MAGDA

Adresse: Vrenstedvej 496 

9480 Løkken

Telefon: +45 61458582

CVR: 44296659

 

BETALING

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

LE MAGDA tager imod online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

LE MAGDA benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket

betyder, at forbindelsen er helt sikker.

 

LEVERING

Vi leverer kun varer inden for Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 1-3 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag. Ved bestilling på hverdage inden kl. 12.00 bliver varen sendt samme dag.

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.

Vi leverer til privatadresser i Danmark - dog ikke Færøerne og Grønland.

Alle pakker leveres med GLS. 

 

RETUR & FORTRYDELSESRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop.Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre.

Du kan også benytte vores returportal, som du finder lige her [link til returportal].

Vi behandler alle returpakker indenfor højst 10 hverdage og vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

 

REKLAMATIONSRET

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamation skal meddeles til os i rimelig tid efter varens modtagelse. Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet. LE MAGDA dækker returneringsomkostningerne i "rimeligt omfang." 

Reklamationer sendes til vores lager:

LE MAGDA

Vrenstedvej 496

9480 Løkken

 

PERSONDATAPOLITIK

Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af LE MAGDA. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

 

KLAGEMULIGHEDER

Hvis du vil klage over dit køb kan du kan sende en mail til info@lemagda.dk

Hvis du har en klage, og det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, vil du kunne benytte en af følgende muligheder for at klage:

Center for Klageløsning, via klageportal v. Nævnenes Hus. Gå til klageportal.

Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageportal. Gå til EU klageportal.

Ved indgivelse af klage, skal du oplyse vores virksomhedsmail info@lemagda.dk