HANDELSBETINGELSER

LE MAGDA

Adresse: Vrenstedvej 496 

9480 Løkken

CVR: 44296659

 

BETALING

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

LE MAGDA tager imod online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

LE MAGDA benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket

betyder, at forbindelsen er helt sikker.

 

LEVERING

Vi leverer kun varer inden for Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 1-3 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag. Ved bestilling på hverdage inden kl. 12.00 bliver varen sendt samme dag.

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.

Vi leverer til privatadresser i Danmark - dog ikke Færøerne og Grønland.

Alle pakker leveres med GLS. 

 

RETUR & FORTRYDELSESRET

1. RETUR (DANSKE ORDRER) 

Du har 14 dage til at sende retur hos os, og det regnes fra den dag du modtager din pakke i en pakkeshop. Vi kan desværre ikke acceptere returnering efter denne periode. 

Vi bestræber os på at behandle alle returneringer indenfor 10 arbejdsdage efter modtagelse. Pengerefusion kan tage 2-5 bankdage, afhængig af din bank og betalingsmetode.

Du skal selv dække omkostningerne ved retur. Prisen for vores returlabel er 53 DKK. Vores returlabel kan købes via. vores returportal lige her: https://return.shipmondo.com/lemagda

 

OMBYTNING: 

Det er ikke muligt at ombytte en ordre. Hvis du ønsker en anden vare, skal du returnere den oprindelige ordre, hvorefter den refunderes og du kan lægge en ny ordre.
 

VI KAN IKKE ACCEPTERE DIN RETUR, HVIS:

Returfristen på de 14 dage er overskredet.
- Varerne ikke er forsvarligt pakket ind. 
- Varerne har spor af parfume, makeup, røglugt eller andre pletter.
- Hangtags eller mærker er fjernet.

Hvis vi modtager en returpakke vi ikke kan acceptere skal kunden selv betale fragten for at få returpakken igen.

2. RETUR (UDENLANDSKE ORDRER)

Vi tilbyder desværre ikke returlabels for ordrer uden for Danmark endnu. Du skal derfor kontakte et fragtfirma efter eget valg, og sende din pakke retur til os. Du skal selv dække returomkostningerne. 

Du har 14 dage til at sende retur hos os, og det regnes fra den dag du modtager din pakke i en pakkeshop. Vi kan desværre ikke acceptere returnering efter denne periode. 

Vi bestræber os på at behandle alle returneringer indenfor 10 arbejdsdage efter modtagelse. Pengerefusion kan tage 2-5 bankdage, afhængig af din bank og betalingsmetode.

Send pakken direkte til den angivne adresse, da vi ikke afhenter pakker i pakkeshops. 

 

RETURADRESSE: 

LE MAGDA
Vrenstedvej 496 
9480 Løkken
E-mail: info@lemagda.dk

 

Husk altid at vedlægge dit navn og ordrenummer i pakken, så vi kan identificere, at pakken kommer fra dig. 

REKLAMATIONSRET

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamation skal meddeles til os i rimelig tid efter varens modtagelse. Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet. LE MAGDA dækker returneringsomkostningerne i "rimeligt omfang." 

Reklamationer sendes til vores lager:

LE MAGDA

Vrenstedvej 496

9480 Løkken

 

PERSONDATAPOLITIK

Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af LE MAGDA. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

 

KLAGEMULIGHEDER

Hvis du vil klage over dit køb kan du kan sende en mail til info@lemagda.dk

Hvis du har en klage, og det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, vil du kunne benytte en af følgende muligheder for at klage:

Center for Klageløsning, via klageportal v. Nævnenes Hus. Gå til klageportal.

Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageportal. Gå til EU klageportal.

Ved indgivelse af klage, skal du oplyse vores virksomhedsmail info@lemagda.dk