RETUR

1. RETUR (DANSKE ORDRER) 

Du har 14 dage til at sende retur hos os, og det regnes fra den dag du modtager din pakke i en pakkeshop. Vi kan desværre ikke acceptere returnering efter denne periode. 

Vi bestræber os på at behandle alle returneringer indenfor 10 arbejdsdage efter modtagelse. Pengerefusion kan tage 2-5 bankdage, afhængig af din bank og betalingsmetode.

Du skal selv dække omkostningerne ved retur. Prisen for vores returlabel er 53 DKK. Vores returlabel kan købes via. vores returportal lige her: https://return.shipmondo.com/lemagda

 

OMBYTNING: 

Det er ikke muligt at ombytte en ordre. Hvis du ønsker en anden vare, skal du returnere den oprindelige ordre, hvorefter den refunderes og du kan lægge en ny ordre.
 

VI KAN IKKE ACCEPTERE DIN RETUR, HVIS:

Returfristen på de 14 dage er overskredet.
- Varerne ikke er forsvarligt pakket ind. 
- Varerne har spor af parfume, makeup, røglugt eller andre pletter.
- Hangtags eller mærker er fjernet.

Hvis vi modtager en returpakke vi ikke kan acceptere skal kunden selv betale fragten for at få returpakken igen.

 

2. RETUR (UDENLANDSKE ORDRER)

Vi tilbyder desværre ikke returlabels for ordrer uden for Danmark endnu. Du skal derfor kontakte et fragtfirma efter eget valg, og sende din pakke retur til os. Du skal selv dække returomkostningerne. 

Du har 14 dage til at sende retur hos os, og det regnes fra den dag du modtager din pakke i en pakkeshop. Vi kan desværre ikke acceptere returnering efter denne periode. 

Vi bestræber os på at behandle alle returneringer indenfor 10 arbejdsdage efter modtagelse. Pengerefusion kan tage 2-5 bankdage, afhængig af din bank og betalingsmetode.

Send pakken direkte til den angivne adresse, da vi ikke afhenter pakker i pakkeshops. 

 

RETURADRESSE: 

LE MAGDA
Vrenstedvej 496 
9480 Løkken
E-mail: info@lemagda.dk

 

Husk altid at vedlægge dit navn og ordrenummer i pakken, så vi kan identificere, at pakken kommer fra dig.